• 06 5378 6832

Experience Day 2 - Video Editing maandag 4 maart

Op maandag 4 maart wordt de Experience Day 2 – Video Editing georganiseerd. In gewoon Nederlands, ervaringsdag videomontage.

Het is een vervolg op de eerste videomontage dag die op 31 januari werd gehouden.

Doelstelling van de dag is om ervaringen met de videohobby, en met name videobewerking, met elkaar te delen.Naast Videoclub Best zijn ook leden van HCC Helmond uitgenodigd en natuurlijk de organiserende CCMS videogroep.

Er staan verschillende PC's opgesteld waar je eigen videomateriaal kunt editen, maar je eigen PC meenemen kan ook. Ook zal er een groot scherm aanwezig zijn om video’s te vertonen.

Tevens zal er een opstelling staan met een groen doek en kunnen diverse microfoons getest worden op je eigen meegebrachte camera. 

Tijd, plaats, toegang:

Maandag 4 maart,  13 - 21.30h. DPG Media, Tormentil 1, Best. Rode zaal.

De clubavond in Kadans komt hiermee te vervallen. 

Toegang via personeelsingang (gehele dag, bel 06-37235021 dan wordt je daar opgehaald).

Je bent welkom voor de hele dag maar ook voor een uurtje in de middag of avond.

 

Organisatie:

In de zaal staan verschillende PC’s opgesteld, maar wil je liever je eigen PC meenemen dan kan dat ook. Toetsenborden, muis, netsnoeren, koptelefoon en geluidsboxen zijn aanwezig en hoef je niet mee te nemen. Monitoren zijn in overleg beschikbaar. Ook is een goede voice-over microfoon aanwezig.

 

Catering:

Een koffieautomaat (gratis) is aanwezig maar ook een automaat met gekoelde dranken (tegen betaling). Voor het avondeten kunnen we dan (op eigen kosten) pizza's bestellen, maar een meegebrachte boterham of opwarm maaltijd (magnetron aanwezig) kan natuurlijk ook. Ook thuis eten is een optie. De kantine is gesloten!

 

Wil je een dag lekker achter een PC je film monteren en eventueel met anderen overleggen wat je in de montage nog kunt verbeteren, dan is dit de kans!

Avond:

Het geplande programma "spelen met licht" zal meer de focus leggen op het filmen bij daglicht/kunstlicht en dit naar 'nachtopname' transformeren in een videobewerkings programma.

Powered by CuteNews

Tip?

Heeft u bericht dat u graag op de nieuws pagina wilt plaatsen? Neem dan contact met ons op via de contact pagina.